zaterdag 11 oktober 2008

Oktoberzondagen...

wanneer de regen tegen de ramen slaat, en binnen wordt geknutseld en worden spelletjes gedaan. Wat een oeverloze knusheid was dat hier! Met ook niet onverdienstelijke resultaten:

Een pyamaatje voor Mette, onze kleine garnaal die stilletjes toch wel groeit want alles wordt ineens te klein. Liefdevol en heel rustig aan begonnen, het gaat om het doen tenslotte, niet om dat het af moet.
Het feest was compleet toen papa met de jongens naar 'the dining room' ging, waar ze heel lekkere Sunday Roast maken. En als toetje Chocoladetaart met Chocoladesaus en Chocoladeijs hebben...
Ik genoot thuis van de breng-Indiaan, want Mette had niet geslapen en ik was inmiddels verzeild geraakt in een race tegen de klok, om de pyama's avonds nog af te maken. Mensen, ik ben echt niet meer te redden!

En het resultaat van een andere eindspurt:

Aapje vist dus naast het net. Hondje bleek favoriet (en was ook kleiner dus dat scheelde zeker 5 rijen breien). Door Noa zelf in elkaar gezet met de Dekensteek, en kleurig geborduurd. Hij lag zo lekker te slapen vannacht, dat hondje, in z'n nieuwe slaapzakje, of was dat nou omdat Noa hem zo stevig omklemd hield?

Geen opmerkingen: